Nexus Interim Logo

3268 - Category/Contract Manager

Virksomheden
Vores kunde er en større finansiel koncern placeret centralt i København. Virksomheden mangler en skarp Category/Contract Manager med kommerciel og juridisk indsigt til især indkøb af IT-, konsulent- og FM-ydelser. Der er søges en erfaren profil, som i samarbejde med 2 strategiske indkøbere skal drive indkøbsområdet samt rådgive hele koncernen kommercielt og juridisk ved indkøb og aftaleindgåelse.

Opgaven
Interim Manager får med reference til direktøren for området blandt andet ansvaret for:

  • Bistå med juridisk indsigt og vejledning ved outsourcing og aftaleindgåelse, herunder sikre at aftalerne lever op til lovgivningen og de krav og vilkår, som forretningen ønsker.
  • Daglig sparring med kollegaer og stakeholders om kontraktuelle og kommercielle indkøbsspørgsmål.
  • Selv at stå for udvalgte anskaffelser og kontraktstyringen i hele koncernen.
  • Forhandlinger med leverandører i forhold til nye og eksisterende kontrakter.
  • Sikring af opfyldelse af kravene i den national og internationale outsourcing-regulering.
  • En serviceorienteret rådgivning og vejledning til hele forretningen med professionel juridisk og indkøbsfaglig bistand og støtte efter behov.

Kandidaten
Til opgaven søges en erfaren og kommerciel profil, som er stærk i strategisk indkøb og sourcing, har stærke juridiske kompetencer og som formentlig har en baggrund som indkøbschef, Category Manager, Contract Manager eller lignende.

Den rette kandidat har mindst 7-10 års erfaring med tilsvarende opgaver og har haft selvstændigt ansvar for anskaffelse af IT-, konsulent- og gerne også FM-ydelser. Desuden har den ønskede kandidat erfaring med og indsigt i juraen, når det handler om outsourcing, GDPR og databehandleraftaler.

Kendskab til den finansielle branche og indsigt i kravene til IT-sikkerhed vil være en fordel.

Kandidaten arbejder selvstændigt, struktureret og har sans for detaljen. Er udadvendt, serviceminded og en dygtig kommunikator/formidler. En proaktiv, en strategisk og kompetent forhandler, som om nødvendigt formår at grave sig dybt ned i en aftales paragraffer samt i lovstof og bekendtgørelser.

Gode generelle IT-kundskaber forudsættes.

Er du interesseret i opgaven – send en mail til nexus@nexus-interim.dk med en kort beskrivelse af dine kompetencer samt tidligere erfaringer med lignende opgaver.

Opstart:  19. april 2021
Varighed: 12 måneder
Geografi: København

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C