Nexus Interim Logo

3294 – IT Implementering - Projektleder

Virksomheden
Vores kunde er en spændende og succesfuld dansk familieejet produktionsvirksomhed med et globalt markedsledende salg. Næsten hele produktionen eksporteres til det meste af Europa. Virksomheden står overfor en større opgradering af sit ERP-system til den seneste version af Navision og mangler til opgaven en erfaren IT-Projektleder med omfattende implementeringserfaring. Der søges en erfaren Projektleder, som får ansvar for projektet fra start til slut.

Opgaven
Projektlederen får ansvaret for implementeringen i hele virksomheden, herunder:

  • Deltagelse i forundersøgelse og scoping
  • Kvalificering og anbefaling af ekstern leverandør
  • Sikre varetagelse af forretningens interesser i processen
  • Udarbejdelse af projektplan med milestones og opfølgning herpå
  • Sikre virksomhedens stabile drift undervejs i projektet.
  • Holde momentum og øge kvaliteten i leverancerne og servicen til forretningen.
  • Bidrage konstruktivt med input til og planlægning af en styrkelse af IT-fundamentet i forbindelse med implementeringen.
  • Løbende professionel dialog og samarbejde med interne stakeholders og eksterne samarbejdspartnere.

Kandidaten
Til opgaven søges en erfaren projektleder med god erfaring fra flere ERP system-implementeringer og meget gerne med Navision.

Ud over stærke kompetencer og erfaring som projektleder, søges en dygtig people manager, som udøver tydelig ledelse, og som kan motivere og holde medarbejderne fast på opgaverne. Formår at levere en serviceorienteret rådgivning og support, og kan sikre en professionel dialog med både stakeholders og brugere såvel som leverandøren.

Der efterspørges en rolig og robust kandidat, som både leder med empati og har gennemslagskraft. En eksekveringsstærk kandidat med drive, overblik og en god forretningsmæssig forståelse. En proaktiv og løsningsorienteret kandidat, som selvstændigt kan arbejde både strategisk, taktisk og operationelt hands-on.

Opstart:  Hurtigst muligt
Varighed: 6 - 12 måneder
Geografi: Trekantområdet

Er du interesseret i opgaven – send en mail til nexus@nexus-interim.dk med en kort beskrivelse af dine kompetencer samt tidligere erfaringer med lignende opgaver.

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C