Nexus Interim Logo

Freelance Interim Manager

Mangler I en skarp erhvervsprofil til et forandringsprojekt, eller står du selv til rådighed for udfordrende tidsbegrænsede stillinger, og er villig til at tage springet til udlandet?

Hvad er en freelance Interim manager?

Interim Management er et bemandingskoncept, der løser udfordringer eller udfører forandringsprojekter. Nexus Interim Management hjælper med at bringe freelance Interim managers sammen med de virksomheder, der har behovet for dem.

Ordet Interim stammer fra latin, og betyder midlertidig eller foreløbig. En Interim manager er derfor en midlertidig ressource, der bringer virksomheden sikkert igennem en en klart afgrænset planlagt opgave eller en situation, der kræver akut specialiseret bemanding.

Hvorfor har virksomheder brug for Interim Managers? Det kan der være mange årsager til, som kan være alt fra projektledelse, transformation, et turn-around eller omstruktureringer, ønske om forbedringer af resultater, en international ekspansion, fusion eller opkøb, produktudvikling eller lancering, eller et akut opstået behov for bemanding af en vigtig post indtil en ny permanent kandidat er fundet.

Hvordan er det at være freelance Interim manager?

En Interim manager er typisk klar på at rejse langt for at komme til at arbejde med det, som han eller hun drømmer om. Gennemsnitstiden per ansættelse for en freelance Interim manager ligger på 7 måneder i Danmark, mens det er 10,5 måneder i Europa.

Nexus formidler Interim-opgaver alle steder i verden, og virksomhederne er oftest store multinationale koncerner, så kandidaten får rig mulighed for at hente store oplevelser med hjem og styrke sin profil.

Ønsker du at blive freelance Interim manager?

Særligt kandidater med unikke spidskompetencer er interessante for vores kunder. Om det så er erfaringer fra ansættelser i udlandet, hvor du har lært kulturen og sproget at kende, eller erfaring som leder eller specialist fra en bestemt branche.

Fra kunder henvender sig til os, skal vi stille en kandidat til rådighed indenfor ti dage, så du skal være klar til at slå til, når chancen byder sig. Vi kan selvfølgelig ikke garantere dig en stilling, men du mister ikke noget ved at tilmelde dig vores database.

Indtast dine oplysninger og upload et CV i Word-format her.

Har din virksomhed brug for en profil der har løst et tilsvarende problem før?

Inden der er gået ti dage, tilfører Nexus jer de nødvendige ressoucer, hvis der opstår et særligt behov. Vores profiler, som vi finder fra vores database på over 8.000 kandidater, har altid løst et tilsvarende problem før, og har den rette kulturelle ballast. I får typisk tre kandidater at tage stilling til, inden der er gået ti dage.

Hvis du vil vide mere om, hvorvidt en freelance Interim manager fra Nexus kan være den rette løsning for din organisation, så kontakt os på nexus@nexus-interim.dk eller +45 7022 6555.

Læs mere om Interim her

Interim CEO | Interim HROInterim CMO | Interim COO | Interim CFO | Interim CIO | Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontraktInterim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C