Nexus Interim Logo

Interim CEO

Ny interim CEO? Få en direktør, der er skræddersyet til jeres udfordringer på 10 dage

Har I behov for en stærk leder, der formår at samle hele virksomheden om ét mål? Brug for at nytænke virksomhedens strategi og vision? Eller er der opstået pludselig sygdom?

Med mere end 800 gennemførte Interim-projekter har Nexus solid erfaring med levering af positivt overkvalificerede ledere, der fører projekter effektivt i mål. Da Nexus selv har konsulenter med CEO-baggrund fra store internationale virksomheder, har vi fingeren på pulsen, hvad angår kompetencer og egenskaber, der kræves af en CEO i en moderne succesfuld virksomhed.

“Hvis jeg kort skal sammenfatte værdien, af den Interim Manager som Nexus leverede, er det "turn-around gennemført”! Nexus leverede en profil, med de helt rigtige, konkrete kompetencer og værktøjer i hans værktøjskasse til at løse opgaven. Interim Manageren blev præsenteret inden for 10 dage som lovet.”

En CEO om en Interim direktør til et udenlandsk ‘turn around’

Adgang til topkvalificerede internationale CEO-profiler via WIL Group

Er jeres udfordring så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har konkret erfaring med lignende opgaver? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén CEO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed? Så findes jeres profil måske kun i udlandet.

Nexus er med 20 år i branchen den mest erfarne danske leverandør af Interim Managers, og den eneste udbyder i landet, der er en del af det internationale netværk, WIL Group. Derfor er jeres virksomhed garanteret, at I får præcis den Interim direktør, der besidder de kompetencer og egenskaber, der skal til for at løse jeres nuværende udfordringer – i Danmark eller resten af verden.

Nexus’ interne CEO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Göran Johansson er grundlægger og direktør i Nexus Interim Management. Han har mangeårig erfaring som CEO i flere store internationale virksomheder, der betyder, at I er i trygge hænder, når de nøjagtige CEO-kompetencer, der matcher jeres behov, skal lokaliseres.

Kontakt Göran Johansson på +45 3338 6550 eller gj@nexus-interim.dk, hvis du vil høre, hvordan en Interim CEO fra Nexus kan løfte jeres virksomhed til nye højder.

Landets mest omfattende database med over 8.000 profiler

Gennem sine mange år i branchen har Nexus opbygget landets største database af specialister og ledere, og har hjulpet mange af landets C20-virksomheder til at finde en langt skarpere og mere relevant profil end det er muligt, hvis man vælger at søge i eget netværk.

Jeres nye CEO er klar til at starte om 10 dage

Gennem vores Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage den interim CEO, der skal føre jeres virksomhed til det næste niveau. Vi udvælger kandidaterne og foretager de indledende samtaler, så I typisk kun behøver at tage stilling til tre kandidater.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan løse jeres udfordring

Få en uforpligtende samtale med en af vores partnere på nexus@nexus-interim.dk eller +45 7022 6555, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan en Interim CEO fra Nexus’ netværk kan løfte jeres virksomhed til nye højder.

Læs om andre jobtyper:

Interim HROInterim CMO | Interim COO | Interim CFO Interim CIO Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C