Nexus Interim Logo

Interim CFO og økonomichef

Ny Interim CFO eller økonomichef? Få en topkvalificeret Interim Manager på 10 dage til at få styr på jeres økonomi

Har I behov for effektiv ledelse af en organisation eller afdeling? En skarp profil til procesoptimering eller implementering af nyt økonomisystem? Projektledelse af et konkret økonomiprojekt? Eller at få lønsomheden under lup?

Nexus har fra mere end 800 Interim-projekter erfaring med levering af positivt overkvalificerede profiler, der leder projekter effektivt i mål. Da Nexus selv har konsulenter med CFO-baggrund, har vi fingeren på pulsen med de krav, som moderne succesfulde virksomheder stiller til CFO’s og økonomichefer.

En Nexus Interim Project Manager er en god måde at løse en opgave på, når man ikke selv har de rigtige ressourcer. Det er meget synligt, at der kommer et resultat. Det var en god oplevelse, og en øjenåbner for den mulighed. God værdi for pengene.

Finance Manager – om en Interim Manager til Transfer Pricing

Som WIL Group medlem kan Nexus hente unikke CFO-profiler i udlandet

Er jeres udfordring så usædvanlig, at ingen kandidater i Danmark har udført lignende opgaver før? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og skal have netop dén CFO, som har løst samme problem i en tilsvarende stor virksomhed, kan det blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Nexus er med 20 år i branchen den mest erfarne danske leverandør af Interim Managers, og den eneste danske udbyder, der er en del af det internationale netværk, WIL Group. Derfor er jeres virksomhed garanteret, at I får præcis den Interim økonomichef, der er bedst egnet til at løse jeres nuværende udfordringer – i Danmark eller resten af verden. Lokale udfordringer løses som regel mest effektivt med en lokal Interim Manager.

Nexus’ interne CFO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Peter Dragsbæk Raun er Senior Account Manager i Nexus Interim Management. Han har en baggrund som revisor og CFO, samt fra forskellige konsulent-stillinger. Peter er i Nexus faglig ansvarlig for alle økonomi-opgaver.

I kraft af sin baggrund, har Peter betydelig viden om de krav, der stilles til løsningen af opgaver og de nødvendige kvalifikationer det kræver for succesfuldt at bestride stillinger inden for alle niveauer af økonomi. Hertil har han stor indsigt i project management.

Kontakt Peter Dragsbæk Raun på +45 7022 6555 eller pdr@nexus-interim.dk hvis du vil høre hvordan I får en Interim CFO nu.

Danmarks største database med over 8.000 kandidater

Nexus har gennem sine mange år i branchen, opbygget Danmarks mest omfattende database af specialister og ledere, som har hjulpet mange af landets C20-virksomheder til at finde en langt skarpere og mere relevant profil til økonomi, end hvis man vælger at søge i eget netværk.

Ny økonomichef klar til start om 10 dage

Ved hjælp af Nexus' Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage netop den Interim CFO, der er i stand til at føre jeres virksomhed til det næste niveau. Vi udarbejder skarpe briefs, og vi foretager de indledende samtaler, så I typisk kun behøver at tage stilling til maksimalt tre kandidater.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer i mål

Få en uforpligtende samtale med en af vores partnere på nexus@nexus-interim.dk eller +45 7022 6555, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan en Interim CFO fra Nexus’ netværk kan løfte jeres virksomhed til nye højder.

Læs mere om andre Interim jobtyper:

Interim CEO | Interim HROInterim CMO | Interim COO Interim CIO Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C