Nexus Interim Logo

Interim CIO

Ny Interim CIO? Vi finder jeres nye Interim IT-chef på 10 dage

Har i akut behov for en profil, der forstår det enorme udvalg af løsninger på IT-markedet? En retænkning af jeres IT-strategi eller implementering af nyt IT-system på tværs af afdelinger eller landegrænser?

På baggrund af mere end 800 Interim-projekter, har Nexus solid erfaring med levering af positivt overkvalificerede profiler, der leder projekter effektivt i mål. Nexus har skarpe CIO-kompetencer repræsenteret inhouse, og oplever jævnligt at blive efterspurgt topkvalificerede IT-profiler, og kan derfor levere Interim CIO’s, hvis kompetencer og egenskaber lever op til de krav, der stilles til IT-chefer i virksomheder med store vækstambitioner.

Som del af WIL Group henter Nexus unikke CIO-profiler uden for Danmark

Er der ingen kandidater i Danmark med erfaring fra lignende udfordringer som jeres? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og har brug for netop dén CIO, som har løst samme udfordring i en virksomhed af tilsvarende størrelse, findes den mest skarpe IT-profil måske i udlandet.

Nexus er med sine tyve år i branchen, Danmarks mest erfarne udbyder af Interim Managers, og vi er som den eneste nationale leverandør en del af det internationale netværk, WIL Group. Dermed er I garanteret præcis den Interim IT-chef, der er bedst kvalificeret til at løse jeres nuværende udfordringer – i Danmark eller resten af verden. Har I lokale IT-udfordringer, løses de i de fleste tilfælde mest effektivt med en lokal Interim Manager.

Database på over 8.000 kandidater med Danmarks største udvalg

Gennem Nexus mangeårige leverancer af Interim-profiler, har vi opbygget Danmarks største database af specialister og ledere, som har hjulpet mange af landets C20-virksomheder til at finde kompetencer, der ofte overgår deres høje forventninger.

Vi finder jeres nye Interim CIO på 10 dage

Med vores Total Match®-proces, finder vi kandidater, der har den nødvendige viden og erfaring. Vi afholder de indledende samtaler og sikrer, at I kun skal bruge tid på maksimalt tre kandidater, så Interim manageren er klar til start om ti dage.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i mål

Hvis I ønsker at vide mere om, hvordan en interim IT-chef fra Nexus’ netværk kan løse jeres virksomheds udfordringer, er I velkomne til at kontakte en af vores partnere på nexus@nexus-interim.dk eller +45 7022 6555.

Læs mere om Interim typer her:

Interim CEO | Interim HROInterim CMO | Interim COO | Interim CFO Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C