Nexus Interim Logo

Interim HRO

Ny Interim HRO? Få en topkvalificeret Interim HR-chef på 10 dage

Har I behov for at øge tilgangen af talenter? Øge medarbejdernes performance gennem bedre work-life balance? En opkvalificering af nuværende medarbejdere? Skal I have kortlagt virksomhedens eksisterende kultur, og sikre værdimæssig ensretning på tværs af landegrænser? Eller få sundhed, lighed og diversitet i fokus?

Nexus har erfaring med levering af positivt overkvalificerede profiler fra mere end 1.000 Interim-projekter. Da Nexus’ partnere har en baggrund i internationale koncerner med high performance-kulturer, ved vi hvad der rører på sig indenfor området, når det kommer til de krav, som moderne succesfulde virksomheder stiller til HR-chefer.

Som medlem af Globalise kan Nexus hente unikke HRO-profiler uden for landets grænser

Står I overfor en så usædvanlig udfordring, at ingen kandidater i Danmark har udført tilsvarende opgaver? Eller har I flere tusinde medarbejdere, og har brug for en HR-chef, som har løst problemer i samme skala? Så kan det måske blive nødvendigt at lede efter jeres profil i udlandet.

Med over 20 år i branchen er Nexus den mest erfarne danske leverandør af Interim Managers, og den eneste danske Interim-provider, der er en del af det internationale netværk, Globalise. Jeres virksomhed er derfor sikre på at få præcis den Interim HR-chef, der er bedst kvalificeret til at opfylde jeres nuværende behov – hvad enten det er i Danmark eller resten af verden.

Nexus’ interne HRO-kompetencer sikrer relevant forretningsforståelse

Kenneth Lee er Senior Account Manager i Nexus Interim Management og faglig ansvarlig for alle HR-opgaver. Han har en baggrund som selvstændig HR-konsulent og fra generel ledelse i Tieto, der sikrer jer et solidt afsæt til at lokalisere en HR-chef, der matcher jeres virksomheds udfordring.

Danmarks største database med over 8.000 kandidater

Med to årtis erfaring med at levere Interim managers til erhvervslivets top i Danmark, har Nexus opbygget landets mest omfattende database af specialister og ledere, som har hjulpet mange af landets mest ambitiøse virksomheder til at finde de bedst kvalificerede profiler.

HR-chefen er klar til arbejde på dag 10

Med vores Total Match®-proces finder vi indenfor ti dage netop den Interim HR-chef, der med tilsvarende erfaring i bagagen, kan opfylde jeres ønsker. Vi udarbejder skarpe briefs og foretager de indledende samtaler, så I typisk kun behøver at tage stilling til maksimalt tre profiler.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer i mål

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan en Interim HRO fra Nexus’ netværk kan hjælpe jeres virksomhed, kan I kontakte en af vores partnere på +45 7022 6555 eller nexus@nexus-interim.dk og få en uforpligtende samtale.

Læs om andre Interim jobtyper her:

Interim CEO | Interim CMO | Interim COO | Interim CFO Interim CIO Interim salgschef | Interim Financial Controller | Interim ansættelse og kontrakt | Freelance Interim Manager | Interim supply chain indkøb logistik og procurement | Forandringsledelse: Interim Change Manager | Interim ledelse | International and cross-border Interim Management | Interim Management in Scandinavia and the Nordics

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C