Nexus Interim Logo

Nexus sikrer international kvalitet

21-06-2017

Kandidaterne kvalitetssikres grundigt hos Nexus

Kvalitetssikring har altid været central for Nexus som en systematisk integreret del af vores proces. Nu gælder det samme i WIL Group.

Vi ved, at såvel vores danske som internationale kunder forventer ensartet, høj kvalitet, når de vælger WIL Group og partnerfirmaerne som leverandører.

En knivskarp kvalitetssikring giver ro i maven, især ved cross-border opgaver, når såvel opgaven som kandidaten og referencerne kan befinde sig langt fra Danmark.

Derfor har WIL Group sat fokus på kvaliteten gennem fælles standarder og ensartede processer for kvalitetssikring. Det betyder, at kunderne vil opleve en ensartet kvalitet på tværs af gruppen, og at samarbejdet glider effektivt og smidigt imellem de enkelte medlemsvirksomheder.

Nexus varetager WIL Group’s Quality Charter

I WIL Group er Nexus blevet bedt om at varetage det globale ansvar for kvalitetssikringen – med særligt fokus på cross-border opgaver. Dette har nu resulteret i udarbejdelse af et Quality Charter, som omfatter alle WIL Group medlemmer.

Et eksempel: Vi skal altid trække mindst tre kernereferencer på en kandidat, før vi godkender kandidaten til en opgave. Selvom man allerede har trukket to gode referencer, nytter det ikke at stoppe dér, fordi man er tilfreds med resultatet. De tre referencer er vores standard for at få tilstrækkelig sikkerhed for, at kvaliteten er dokumenteret.

Et andet eksempel, som kan være praktisk udfordrende, når vi har kandidater i spil fra flere forskellige lande, er, at hver enkelt Interim Manager bliver interviewet personligt som en del af screeningen.

Revision af kvalitetssikringen

Vi skal leve op til kvalitetskravene og standarden – hver gang. Derfor er næste skridt en løbende revision af kvalitetssikringen. Systemer og processer skal nu auditeres en gang hvert år for at sikre, at vi lever op til kvalitetsmålene.

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C