Nexus Interim Logo

Ingen fortid og ingen fremtid? Det er succes-formlen.

16-11-2016

Ingen fortid + ingen fremtid = succes nu


Hvis man skal løse en svær opgave, kan det være en fordel IKKE at have en lang track record i virksomheden, og samtidig heller ikke at skulle tage irrelevante politiske hensyn for at sikre sin fremtidige stilling. 

Derfor arbejder en Interim Manager typisk i en position, hvor opgaven har optimalt fokus, og virkomhedens interesser bliver varetaget bedst muligt.

Læs hvorfor en af Nexus kunder udtalte om en Interim Manager, at ingen savnede ham bagefter – og netop dét var en succes.
 
 

Nutid: Enkel adgang til internationale spidskompetencer


Styrk jeres konkurrencekraft hvor som helst i verden. Lige så enkelt og hurtigt, som vi leverer danske Interim Managers, lige så enkelt og hurtigt kan vi nu levere den helt rette internationale profil.

WIL Group er verdens største sammenslutning af Interim Management-leverandører. Nexus medlemskab af WIL Group giver os mulighed for at servicere danske virksomheder i de fleste lande i verden med kvalitetssikret, lokal ekspertise.

Vi kan derfor levere profiler med lokal baggrund til opgaver i udlandet – eller finde en international spidskompetence til en udfordring i Danmark.

Få indblik i WIL Groups globale reach i denne fem-minutters video.
 
 

Trend: Flere cross-border aktiviteter – nu og i fremtiden


CBS-professor Flemming Poulfelt siger i DJØF-bladet nr. 14 / 2016:
Virksomhederne har fået en fleksibel holdning til de ressourcer, som de har behov for på givne tidspunkter og steder. Interim Managers er en mere fleksibel og billigere løsning end expats. Det er dyrt at udstationere en medarbejder.

Udtalelsen kommer på baggrund af WIL Groups undersøgelse blandt 2000 Interim Managers, som fortæller, at de oplever flere internationale opgaver.

Artiklen fortæller også, hvad de typiske årsager er, for at internationale virksomheder hyrer en Interim Manager.

Læs hele artiklen her, hvor DJØF også portrætterer Peter Leicht, Interim Manager fra Nexus, som løser opgaver som midlertidig CFO.

Og så synes vi i øvrigt, at DJØF-bladet meget præcist forklarer forskellen på konsulenter og Interim Managers:
Som Interim Manager rådgiver man virksomheden, og til forskel fra konsulenten fører man selv opgaven ud i praksis, implementerer løsningen og overdrager den til de fastansatte, inden man forlader jobbet.
 
 

Nyhed: Adgang til flere Interim Managers i Indien


WIL Groups medlem X-PM India har udvidet med kontorer i Mumbai og Delhi, og Nexus kan derfor levere endnu flere topkvalificerede Interim Managers i Indien indenfor især:

  • Kemi og pharma
  • Automotive
  • FMCG
  • Aero og militær
  • IT

Læs mere om vores indiske samarbejde om Interim Managers her.
 


 
Med venlig hilsen
Nexus-teamet
 


 

PS: Har du en international udfordring nu & her?


Det seneste år har vi løst mere end 20 cross-border aktiviteter i lande som England, Tyskland, Sverige, Rusland, USA og Kroatien.

Tag en snak med os om din internationale udfordring, så kan vi vise vejen til den helt rigtige, internationale profil med de rette kernekompetencer og den rette tyngde.

Lige så enkelt og hurtigt, som hvis I søger en dansk profil.

Kontakt Nexus-teamet her.

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C