Nexus Interim Logo

Göran Johansson
Adm. direktør, København

"Globale operationer kræver globale kompetencer"

WIL Group: Global Interim Management

Nexus Interim Management tilsluttede sig WIL Group i 2015 og kan nu levere topkvalificerede Interim Managers overalt i verden. Har I datterselskaber eller andre udenlandske operationer, er det typisk mest effektivt at løse lokale udfordringer med lokal ekspertise.

Nexus leverer internationale ledere og specialister i alle egne af verden gennem WIL Group.

Kontakt os, hvis I står med en transformation, et afgrænset projekt, eller skal fylde et midlertidigt ledelsesvakuum i udlandet. Det er hurtigt og effektivt, og WIL Group arbejder med samme kvalitet, hastighed og etik, som Nexus altid har gjort.

Med Nexus er Danmark blevet land nr. 33 i WIL Group, og vi kan derfor meget effektivt hjælpe danske virksomheder med at løse internationale udfordringer.

Case: Dansk virksomhed fik akut tilført lokal, interim direktør i datterselskab på Balkan.

 

Om WIL Group

WIL Group er en international gruppe af erfarne, operationelle Interim Service Providers, som har et nyt perspektiv på det at drive forretning. WIL Group bærer faklen, når det handler om forandringsledelse, global forretning og succesfulde partnerskaber.

WIL Group samarbejder gnidningsløst på tværs af grænser. Ingen andre organisationer kan matche dette netværk, og derfor valgte Nexus at tilslutte sig som dansk repræsentant.

Kernen i WIL Group er et globalt samarbejde, hvor vi og vores kunder vælger profiler fra verdens største pulje af højt kvalificerede profiler indenfor Interim Management.

WIL Group besidder tilsammen en næsten uendelig viden om lokale brancher og industrier. Vi forholder os dagligt til forskellige, lokale regler og lovgivning og til kulturelle nuanceforskelle mellem landene. Det gør det muligt for os at være meget præcise, hurtige og konsistente, hver gang vi løser en opgave med Interim Management.

Læs mere om WIL Group her.
 

undefined


Vi løser jeres internationale udfordring

Forklar jeres internationale udfordring til en partner hos Nexus på 7022 6555, nexus@nexus-interim.dk. Så fortæller vi, hvordan vi finder spidskompetencen, der løser opgaven for jer.

 

 

 

 

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C