Netop nu har Nexus 100+ økonomiprofiler ledige og klar til omgående at starte på nye opgaver 

Har din økonomiafdeling ressourcerne til at afvikle et helt regnskabsår, før vi går over i 2020? Forøg kapaciteten med en Interim Manager i en begrænset periode og kom sikkert i mål med regnskab og rapportering.

Regnskabs- og økonomiafdelingerne i mange virksomheder, som slutter deres regnskabsår ved udgangen af 2019, står over for en travl og krævende tid. Blandt andet skal man:

  • Lukke året
  • Udarbejde årsregnskab
  • Udarbejde intern rapportering
  • Forberede og få gennemført revision af årsregnskabet
  • Rapportere til myndighederne

Derfor bliver ressourcerne i en periode meget pressede, og en gang imellem er der behov for at tilføre ekstra kapacitet i en begrænset periode for at få løst opgaverne til tiden og med den krævede kvalitet.

I stedet for at engagere dyre konsulenter har vi en god alternativ løsning – Interim Management.

  

Tilfør kapacitet i begrænset periode

Hvis I mangler kapacitet, er Nexus klar – vi hjælper med at tilføre midlertidige leder- og specialistressourcer inden for regnskab og økonomi. Vi har siden år 2000 gennemført mere end 300 Interim Management-opgaver på dette område.

På basis af vores store erfaring og vores database med dygtige Interim Managers, som vi har bygget op gennem årene, er vi i stand til meget hurtigt og effektivt at finde og mobilisere de rette kandidater med de helt specifikke kompetencer, som jeres virksomhed har behov for.

Nexus’ kvalitetssikrede processer sikrer et perfekt match mellem jeres behov og Interim Managerens profil, så det bliver en optimal løsning og ikke blot en løsning, som ser rigtig ud på papiret. Vores Interim Managers kommer med relevant erfaring, har altid løst tilsvarende opgaver tidligere og er ovenikøbet en omkostningseffektiv løsning.

 

Topkvalificeret ressourceløft – allerede om 10 dage

Vi kan have en løsning på plads i virksomheden inden for 10 dage.

Nexus har i vores database omkring 1500 ledere og specialister med stærke kompetencer og god erfaring inden for regnskab og økonomi. Vi har i løbet af de sidste dage gennemført en screening af disse, og den viste, at vi har 100+ kandidater, som er klar til fra nu og inden for de kommende måneder at påtage sig Interim Management-opgaver hos vores kunder. 

 

Hvorfor ikke kontakte de mest erfarne? Ring til Nexus

Ring 70 22 65 55 eller skriv på nexus@nexus-interim.dk – eller bliv ringet op:

 

 

Nexus Interim Management A/S
T: +45 7022 6555
E: nexus@nexus-interim.dk

København
Kompagnistræde 13, 3.
1208 København K

Aarhus
Ny Banegårdsgade 55, st.
8000 Aarhus C